Po dzisiejszej wizycie u Roberta z radością dołączam się do grona osób chwalących jego robotę jak i podejście do klienta Oby tak dalej i trzymam kciuki za szybkie i sprawne wykończenie warsztatu
No też byłem, i
jestem super zadowolony, znalazł usterkę która umkneła w innym warsztacie do którego jeżdziłem.
Już jestem zgrubsza umówiony na następne spotkanie.
Ceny więcej niż konkurencyjne, można popatrzeć , można pogadać , żadnego pytania nie zbywa.
Ja osobiście się przenoszę do Roberta
Dość długo zwlekałem z wizytą ..pewnego popołudnia zadzwoniłem..tego samego dnia byłem już u Roberta (coś co matwało mi głowe kilka miesiecy on rozwiał to w kilka minut)Bez grosza przy duszy(o czym powiedziałem) zabrał się od ręki za moje auto i je usprawnił (klime)..wszystko hula..kwota za zwłoke naszczęscie bez odsetek .
Polecając Roberta wiem że sobie zaszkodze ,gdyż ciężej będzie się do niego dobić p.s Już pojechał w twoją strone Tour do usprawnienia 8) Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam.
Również polecam, byłem dziś z klima, usługa wykonana profesjonalnie i w atrakcyjnej cenie. Robert sam z siebie zainteresował się i zbadał rowniez inne elementy auta, klient dostaje więcej niż oczekuje i o to właśnie chodzi. Warto bylo pokonać te parę km. Polecam
Dzisiaj Pan doktor Robert wymienił dwumasę w moim szkodniku, operacja trwała 5h, pacjent przeżył i sam z kopyta zadowolony ruszył do domu!
A tak na poważnie, to gorąco polecam warsztat K-MOT, można patrzeć, gadać, zadawać mnóstwo pytań, a czasem coś przytrzymać i przy okazji spróbować jak smakuje płyn G12++ :szeroki_usmiech
1. Podejście do klienta profesjonalne i indywidualne
2. Można stać obok samochodu i się pytać,
3. W każdej sprawie doradzi, żeby nie władować się w koszty.
3. Najważniejsze- cena :szeroki_usmiech
Podsumowując: jeździłem wcześnie przez 4 lata do warsztatu na Syreny w Warszawie i byłem zadowolony, ale po dzisiejszej wizycie zobaczyłem co to znaczy profesjonalizm i w jaki sposób można zaoszczędzić pieniądze i po tej wizycie jestem SUPER zadowolony!!!!!
dzięki Robert
ASO Skoda Warszawa Ursynów ul.Gruchacza 39 - najlepsze ceny w Polsce na hasło :Octavia Club Polska
Kontakt mailowy w sprawie wyceny części: [email protected] (p.Adam Wiśniewski, p.Łukasz Poniatowski i p.Kamil Banaszek) , tel.22-549-10-60
Byłem wczoraj u Roberta na przeglądzie. Tak jak pisaliście wcześniej pełen profesjonalizm oraz zadowolenie klienta. Na pewno będę u Roberta serwisował swoje autko.
Naprawdę warto - POLECAM :!:
To mój pierwszy post na forum, ale będzie za to od razu pozytywny
Wróciłem właśnie od Roberta z przeglądu mojego nowego nabytku i muszę przyznać, że wybór właśnie tego serwisu był trafny - jest profesjonalnie i sympatycznie - widać że tutaj liczy się indywidualne podejście do klienta, a to jest najważniejsze.
Byłem u Roberta kilka razy i zawsze wracałem zadowolony 8) . Robert to bardzo sympatyczny człowiek z którym zawsze można porozmawiać (żadnego pyt. nie zbywa).
Za każdym razem jego podejście jest profesjonalne i indywidualne. Widać długie doświadczenie w tym fachu oraz dużą wiedzę na temat Skód.
Polecam wszystkim klubowiczom Warsztat Roberta.
* CHRYSLER 300C "SRT8" 6.1 V8 HEMI (450 KM)
* AUDI A3 Sportback 3.2 V6 (250 KM) "RS3"
Wczoraj robiłem przegląd u Roberta i znowu Go polecam klubowiczom.
Nie dość, że rzeczowo, profesjonalnie - to przy tym miła rozmowa i czas szybko minął... :wink:
Pozdrowienia :!:
Witam wszystkich i ja również polecam wszystkim Pana Roberta i ten warsztat . Byłem na przeglądzie moją octavką powiem w skrócie SOLIDNIE PRECYZYJNIE I SYMPATYCZNIE wielkie dzięki i pozdrawiam
byłem już któryś raz z kolei i jak zawsze polecam trochę pogrzebaliśmy w aucie i takie tam, co warte wspomnienia to bez problemu praktycznie z dnia na dzień się umówiłem na wizytę a żeby tego było mało to grubo po południu dopiero mogłem dotrzeć i też nie było problemu
Dziś po raz kolejny odebrałem auto od Roberta i jak zwykle byłem zadowolony z wykonanej roboty, podejścia do pracy i oczywiście ceny za usługi. Po raz kolejny polecam.
Kolejna wizyta u Roberta i :yay: jak zwykle temat rozgryziony do końca. :wink: Klima mrozi,niewymieniony rozrząd nie spędza snu z powiek i do tego xeny robią dzień dobry :szeroki_usmiech O cenie usług chyba nie trzeba wspominać
Bóg stworzył kobietę-piwo to wynagrodzenie za tą pomyłkę.
Skoda Octavia Combi 2001 AGR
Skoda Superb 2004 AWX
Skoda Octavia Combi RS 2010 CCZA
Ja też dzisiaj mialem przyjemność odwiedzic Roberta,
szczerze wszystkim polecam,naprawdę fachowe podejscie do tematu,po wyjeździe auto smiga jak szalone i zrobione o wiele więcej niż planowaliśmy.
Robercie dzieki za twoja prace, za mile spedzony czas na sympatycznych rozmowach o wszystkim i o niczym i możesz być pewny,że jeszcze nie raz będę ci przeszkadzał :diabelski_usmiech i odwiedzał nie tylko z czeszką.
Witam,
Miałem okazję trzy dni temu być u Roberta i powiem szczerze takiego podejścia do pracy jeszcze nie widziałem nigdy u żadnego mechanika. Wszystkie tematu przeglądu przerobione jak z jakiejś instrukcji – szczegółowo i dokładnie(ukłony –pełen profesjonalizm). Zdiagnozowano usterki, które już, ze dwa przeglądy nie zostały wykryte(od razu ciszej).
Wycieraczki ruszyły i śmigają.
Dużo cennych informacji na temat użytkowania, na co zwrócić uwagę podczas codziennej eksploatacji oraz co będzie prawdopodobnie do zrobienia przy następnym przeglądzie.
Mega pozytyw
Usługa *****
Fachowość *****
Podejście do klienta *****
Cena *****
Komentarz